Kontakt / FAQ

Predstavitelia občianskeho združenia Novomeského:

Rastislav Gabera (predseda), Denisa Gaberová
Marián Marček (podpredseda), Erika Pospíšová
Michal Lipiak (tajomník), Andrea Lipiaková (hospodár)

a naše detičky 🙂

kontakt(zavináč)zdruzenienovomeskeho(bodka)eu
Adresa: Občianske združenie Novomeského, L. Novomeského 774/2 , Šaľa, 927 01

IČO: 423 679 72

Číslo bankového účtu: SK83 0200 0000 0033 1671 3051
BIC: SUBASKBX

QR OZ Novomeského

Sociálne médiá: Facebook YouTube

Kde nás nájdete?

OTÁZKY A ODPOVEDE (FAQ)

Milí priatelia, máte otázky, ktoré sa týkajú nášho združenia? Neviete, ako a čo vlastne robí? Napíšte svoju otázku na: kontakt(zavináč)zdruzenienovomeskeho.eur a my sa pokúsime, v čo najkratšom čase uverejniť odpoveď.

Prosíme o slušné formulácie otázok. Provokácie, hanobenie a urážky budú ignorované a príspevky s uvedeným obsahom nebudú publikované alebo budú redakčne skrátené. Prosíme o uvedenie vášho mena a otázky, aby sme ich mohli aj zverejniť s odpoveďou. Položením otázky zároveň dávate súhlas združeniu na zverejnenie vášho mena (príp. priezviska).

Vyhradzujeme si právo neuverejňovať a neodpovedať na anonymné otázky.

ZOZNAM DOTERAJŠÍCH OTÁZOK A ODPOVEDÍ:

Otázka Martina zo Šale: Kto a čo je “Občianske združenie Novomeského?” / Odpoveď: Sme tri mladé rodiny, bývajúce na ulici L. Novomeského v Šali. Našou víziou je vytvoriť novú športovo-oddychovú zónu pre rodiny s deťmi a seniorov. Prvým projektom zóny je výstavba nového detského ihriska.

Otázka Kristíny z Galanty: Z akých zdrojov ste financovaní? / Odpoveď: Financovaní sme z členských príspevkov, darov a sponzoringu (finančné i nefinančné dary). Uvažuje aj o využití daňovej asignácie 2 %. Vybrané projekty chceme spolufinacovať z grantových zdrojov.

MÁTE ĎALŠIU OTÁZKU, POŠLITE NÁM JU!

2,525 total views, 1 views today